Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 244

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 246

Reteta pentru masa de Paste: Piftie in coaja de oua

No Comments


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 244

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 246

Cum sa facem piftie sau racitura cum i se mai zice, si pentru ca vroiam sa fie ceva mai deosebit, mai aspectos…am gasit solutia: cojile de oua

Ingrediente:

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua

pentru 10 ouă: 2 ceşti supă de carne de vită(pui sau curcan), 20 gr. gelatină, 1 ardei roşu proaspăt, boabe de porumb din conservă ( se pot folosi şi boabe de mazăre), 300 gr. şuncă, sare, piper, verdeaţă. În loc de şuncă puteţi utiliza carne de pui sau carne de curcan.


 

Mod de preparare:

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua 1

1. Se pregateste cojile de ou. Se spala ouale cu apa rece dupa care varul il spargem si cu grija facem o gaura de aproximativ 2-2,5 cm diametru. Se goleste continutul lor, dupa care se spala interiorul lor cu apa rece si se intorc cu spartura in jos pentru a se usca bine.

 

 

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua 2

2. Gelatina se inmoaie in 30 ml apa pentru 10 min, dupa care se incalzeste pana cand s-a dizolvat complet (nu se fierbe) si se amesteca cu supa. Se taie sunca si ardeiul in cubulete. Scurgeti apa din porumb.

 

 

 

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua 3

3. Punem ingredientele in toate cojile de oua in mod proportional: ardei gras, patrunjel sau marar, sunca, porumb, ardei gras si putin parunjel pana se umple oul. Se toarna supa, dupa care ouale se dau la frigider pana a doua zi.

 

 

 

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua 4

4. Le decojim cu grija pentru a nu strica forma lor.

 

 

 

 

 

 

Piftie in coaja de oua

Piftie in coaja de oua 5

5. Decorate, le putem servit ca o gustare rece. De Paste pot sta pe un platou alaturi de ouale rosii.

 

 

 

 

 

 

Este un aperitiv de mare efect, merita sa-l incercati!

Pofta buna!

Observatie: Ingredientele se pot schimba, pana la urma aceasta este o piftie in coaja de oua si poate contine orice.

Leave a Reply

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite