Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-load.php:1) in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-load.php:1) in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 114
A inceput sezonul de cumparat porci pentru Craciun. Pretul: 7 lei/kg | Macelaria Radu

A inceput sezonul de cumparat porci pentru Craciun. Pretul: 7 lei/kg

No Comments

Porcul nu se ingrasa in Ajun de Craciun. O spun timisorenii
care in an de criza si-au comandat inca de pe acum godacii. Vor sa se asigure ca iarna nu ii va prinde fara camara plina cu sunca si carnati.

Cum de sarbatori preturile vor exploda, oamenii au negociat cu crescatorii de animale si au batut deja palma pentru un pret foarte bun.

Prevazatori, oamenii si-au ales de pe acum porcul pe care il vor taia de Ignat. Au negociat pretul final si au platit arvuna, scapand astfel de grija scumpirilor ce se anunta in prag de sarbatori.

Astfel avantajele sunt de ambele parti. Cumparatorul este multumit ca nu cheltuie o avere pe carnea de porc, iar crescatorii au siguranta ca nu vor ramane cu animalele nevandute.

Pentru carnea de porc viu cumparata acum, clientii au scos din buzunar 7 de lei pe kilogram. La iarna, godacul ar fi costat cu cel putin 3 lei mai mult.

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Reply

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite