Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 244

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 246

Carnea condimentata micsoreaza riscul de cancer

Comentariile sunt închise pentru Carnea condimentata micsoreaza riscul de cancer


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 244

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 246

Condimentele nu numai ca imbunatatesc gustul carnii pregatite la gratar, ele micsoreaza si riscul de cancer.

carne de porc condimentata

carne de porc condimentata


Dupa cum se stie, carnea pregatita la temperaturi inalte devine toxica, ajungand sa contina compusi cancerigeni, crescandu-se astfel riscul de cancer colorectal, de stomac, plamani, pancreas, la san si prostata. Si cea mai periculoasa este carnea de vita, mai toxica astfel pregatita fata de cea de porc sau pui.

J. Scott Smith, profesor de chimie la Universitatea de Stat Kansas, a descoperit ca adaugarea anumitor condimente pe carnea pregatita la gratar, prajita sau fiarta anuleaza toxicitatea acestor compusi, relateaza ScienceDaily.

Smith a analizat actiunea a 6 condimente, printre care chimion, coriandru, rozmarin si sofran, descoperind ca toate sunt eficiente in anularea toxicitatii agentilor cancerigeni, in special rozmarinul.

Sursa: ziare.com

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite