Carnati de casa

Carnati porc……………………………………………… 15,00 lei/kg
Carnati berbec
…………………………………………… 15,00 lei/kg

Ingrendiente: Usturoi, cimbru, boia dulce si iute, bicarbonat, condiment special, sare, Carne: porc berbec.

Va invitam sa va convingeti singuri de calitatea si prospetimea produselor noastre, in punctul de lucru din Hala Obor la Boxa numarul 6 (Banner Macelaria Radu) sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0768.170.869.

Cautati o iesire la iarba verde ca o alternativa pentru recreere si odihna. Cu liniste si aer curat. Daca nu prea stiti in ce parte sa o luati cand iesiti cu masina din parcare. Dar ati nimerit perfect intr-un loc linistit si fara alti vecini de gratar, (Sa ne trimiteti si noua o lista cu locurile bune de gratar de pe langa Bucuresti, ca suntem curiosi daca mai exista.) E chiar bine sa poti sa te bucuri de mirosul ierbii si de soarele superb de primavara, si bineinteles, de sfaraitul gratarului cu carnati, care intodeauna este bine venit cand este pregatit de dumneavoastra.

cârnaţi de casă

carnati de casa

 

3 Comments (+add yours?)

 1. Marius
  mart. 08, 2011 @ 12:19:12

  intr-adevar un peisaj idilic cel cu iarba verde si cu gratarul …. problema e sa fie si curat dpdv fonic if ya know what i mean 😉

  Răspunde

 2. costin
  mart. 09, 2011 @ 19:20:48

  Ti se zguduie papilele gustative de la carnati de porc. Sper sa nu bubuie cand o sa ii incerc si pe cei de berbec, acum cand vine vremea gretarelelor’.

  Răspunde

 3. victoria
  oct. 13, 2012 @ 13:34:55

  Eeeee ,a venit toamna ,s-a facut mustul si numai bine o sa incing maine gratarelul din curte .Maine trec pe la Obor sa cumpar canati .:)

  Răspunde

Leave a Reply