Carne tocata

 

 

 

Carnea tocata are avantajul ca poate fi mai bine mestecata si digerata. In categoria preparatelor de carne intra si produsele obtinute din diverse parti de carne netocata, cum sunt sunca, pastrama, costita, conserva de carne etc. Acestea se obtin prin diverse operatii ca sararea, uscarea, afumarea, fierberea etc, care le maresc valoarea nutritiva si le asigura o anumita conservabilitate. Pentru siguranta calitatii, este indicat ca la preparatele de carne pe care le pregatim sa folosim carne tocata obtinuta din carne proaspata. Operatia de tocare a carnii este indicata sa o facem personal sau sa cumparam carne tocata din macelarii.

Carne tocata porc………………………………… 14,00 lei/kg
Carne tocata vitel…………………………………. 16,00 lei/kg
Carne tocata berbec…………………………….. 16,00 lei/kg
Carne tocata amestec…………………………… 11,00 lei/kg

 

Va invitam sa va convingeti singuri de calitatea si prospetimea produselor noastre, in punctul de lucru din Hala Obor la Boxa numarul 6 (Banner Macelaria Radu) sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0768.170.869.

Carne tocata

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite