Musaca cu pulpa de porc

Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 6 oua
  • 2 linguri bulion
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper.

Pregatesti asa:

  1. Dai pulpa de porc prin masina de tocat.
  2. Cureti cartofii, ii speli si ii tai rondele, apoi ii prajesti in ulei pe rand, pe ambele parti.
  3. Tai ceapa marunt, o amesteci cu carnea, piperul, sarea si o inabusi in 2 linguri de ulei si 50 ml apa, pana ce aceasta din urma scade si compozitia se leaga.
  4. Apoi dai compozitia la rece.
  5. In acest timp, tapetezi un vas termorezistent cu feliile de cartofi, pe fundul si peretii laterali ai vasului.
  6. Pastrezi cateva felii de cartofi de pus deasupra.
  7. Bati bine cele 4 oua si le amesteci cu compozitia de carne.
  8. Adaugi in compozitie patrunjelul si mararul taiat si rastorni apoi amestecul peste cartofi.
  9. Acoperi totul cu celelalte felii de cartofi.
  10. Cele 2 linguri de bulion le dizolvi cu o cescuta mica de apa si torni sosul deasupra cartofilor.
  11. Dai vasul la cuptor, la foc mic, timp de 20 de minute.
  12. Apoi bati bine cele 2 oua si le torni peste compozitie.
  13. Dai din nou tava la cuptor sa se lege ouale si mai bagi la cuptor timp de 10 minute.

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite