Muschi de porc cu sos rubiniu

Iti trebuie:

  • 750 g muschi de porc
  • 2 cepe
  • 50 g pasta de rosii
  • 150 ml vin negru
  • 1 pahar supa sau zeama de carne
  • 100 g costita afumata
  • 100 ml ulei
  • 1/2 frunza de dafin
  • sare
  • piper.

Pregatesti asa:

  1. Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata.
  2. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins.
  3. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas.
  4. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi apoi cu pasta de rosii, cu supa sau cu zeama de carne si cu vinul negru.
  5. Adaugi sare si piper dupa gust, pui muschiul prajit si foaia de dafin, apoi il lasi sa fiarba timp de 20 de minute.
  6. Cand muschiul este fiert, il scoti si il tai felii, iar sosul il strecori.
  7. Feliile de muschi le servesti cu broccoli, cu morcovi sau cu cartofi fierti natur (sau altceva in functie de preferinte).

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite