Retete din carne de Vitel

Carnea de vitel este sanatoasa si un pic mai usor de preparat decat carnea de vita. Trebuie sa stii insa cateva mici secrete.
      Friptura la tava va fi gustoasa si suculenta numai daca o dai primele 10-15 minute la cuptorul BINE INCINS. Crusta care se formeaza impiedica sucul sa se verse in tava. Abia apoi se lasa friptura la foc moale, sa se patrunda.
      Daca e prea tare carnea de supa, o poti FRAGEZI adaugand la fiert un varf de cutit de bicarbonat.
      Ai cumparat carne congelata? Las-o la dezghetat IN FRIGIDER! Pe raftul cel mai racoros. Cand e gata, o prepari imediat. Asa isi pastreaza toate calitatile. Dezghetata fortat, isi pierde si gustul, nu numai calitatile.
      Nu incerca NICIODATA daca e facuta carnea de vitel intepand-o cu furculita. Se va intari cu siguranta.
      Cand faci friptura la tigaie, pune O FELIUTA DE GRASIME pe fundul tigaii, asa nu se va mai prinde carnea, si prajeste-o in tigaia incinsa in prealabil.
      Daca vrei sa degresezi supa de vitel, pune in oala cateva CUBURI DE GHEATA. Grasimea se va prinde de ele si vei obtine o supa limpede.

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite