Muschi de vita la gratar

Iti trebuie:

  • 500 g muschi de vita
  • 1 lingurita seminte de chimion
  • 1/2 lingurita seminte de fenicul
  • frunzele de la o legatura de patrunjel
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita frunze de cimbru
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin rosu.

Pregatesti asa:

  1. Se prajesc semintele de chimion timp de 30 de secunde si dupa se pun intr-un bol.
  2. Se adauga patrunjelul tocat, ardeiul iute tocat marunt, cimbrul, uleiul si otetul.
  3. Se asezoneaza cu piper si sare.
  4. Se aseaza friptura pe o farfurie si se unge cu un sfert din dressing.
  5. Se lasa la marinat timp de minim 1 ora la frigider.
  6. Se incibge bine gratarul si se pune pe foc circa 5 minute pe fiecare parte, dupa cat de bine facuta preferi carnea.
  7. Se serveste cu restul de dressing deasupra.
  8. Pofta buna!

Comments are closed.