Pulpa de vita cu legume la cuptor

Iti trebuie:

  • 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei
  • 6-7 buchetele de spanac
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 fir de praz
  • 150-200 ml bulion sau pasta de tomate facuta in casa
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 cana vin rosu
  • 1-2 catei de usturoi
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei.

Pregatesti asa:

  1. Ungi tava cu ulei si adaugi bucatile de carne.
  2. Separat, tai ceapa julien, ardeii si rosiile cherry le tai in jumatate, iar firul de praz il tai longitudinal, foarte subtire.
  3. Daca spanacul este congelat, iei buchetelele si le poti adauga direct asa.
  4. Daca este proaspat, speli spanacul, il toci si il adaugi in tava.
  5. Pui si cateii de usturoi taiati fasii subtiri, adaugi otetul balsamic, torni vinul rosu, sare, piper si boia si dai tava la cuptor pentru 15 minute.
  6. Dupa terminarea celor 15 minute, adaugi in tava o cantitate de apa pentru a se continua coacerea.
  7. Dupa 45 de minute, adaugi bulionul sau pasta de tomate facuta in casa si continui coacerea la foc potrivit.
  8. Incerci carnea din cand in cand.
  9. Mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat.

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite