Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-load.php:1) in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-load.php:1) in /home/radufoto/macelariaradu_ro/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 114
Retete din carne tocata | Macelaria Radu

Retete din carne tocata

Pentru tocaturi se preteaza carnea macra de orice animal: vaca, porc, vitel, ovine, iepure domestic, de orice pasare sau de peste ( fara prea multe oase ). Carnea provenita de la animalele batrane se va trece prin masina de tocat de doua ori, ca sa fie bine faramitata si sa se gateasca mai repede. Carnea slaba se va amesteca cu carne de porc mai grasa, sau cu untdelemn, pentru a o fragezi.
      Cand este posibil, carnea se va toca odata pentru mai multe preparate, impartindu-se apoi in pungi de nylon, pentru cate un fel de mancare, tinand seama de numarul persoanelor si al meselor. La congelator se poate pastra carnea tocata timp de 8- 10 luni sau chiar mai mult.

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite