Chiftele in sos aromat

Iti trebuie:

  • 500 g carne tocata
  • 2 felii de paine
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu faina
  • vegeta.

Pentru sos iti trebuie:

  • 500 g rosii
  • 500 ml sos de rosii
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura de tarhon
  • 1 ardei gras

Pregatesti asa:

  1. Amesteca bine carnea cu painea inmuiata si stoarsa.
  2. Adauga oua, usturoi, vegeta si ceapa tocata.
  3. Modeleaza chiftele, trece-le prin faina si prajeste-le.
  4. Caleste ceapa cu ardeiul taiat mare, rosiile zdrobite si dafinul.
  5. Toarna sosul de rosii, pune chiftelele si tarhon tocat.
  6. Mai lasa pe foc cam 10 minute.

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite