Ciuperci umplute cu carne

Iti trebuie:

  • 1 kg ciuperci cu palaria mare
  • 650 g carne tocata amestec
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper
  • 1 cana de apa
  • ulei

Pregatesti asa:

  1. Ciupercile se curata se spala rapid si se lasa deoparte.
  2. Intr-un vas cu putin ulei se pune ceapa la calit.
  3. Se adauga si carnea tocata pana isi schimba culoarea, apoi se adauga apa si se lasa pana fierbe bine.Cand carnea e gata, compozitia se da deoparte si se adauga usturoiul taiati feliute, sare, piper si mararul tocat marunt. Palariile se umplu cu carne si deasupra fiecareia se presara cascaval ras marunt.
  4. Se pun intr-o tava unsa la cuptor pana sunt gata. Se pot servi cu smantana. Sunt foarte bune. Pofta buna!

Comments are closed.

Blog Directory Smarty Web Director Director web Addursite